Her er den Frie Potterskole
 
IndeksFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Share | 
 

 En kedsom dag

Go down 
ForfatterBesked
Chachochanila

avatar

Fulde navn : Chachochanila Backson
Alder : 23
Årgang : 5.
Kollegie : Slytherin
Blod : Fuldblods
Female evt job : Journalist til Hoggy
Popularitet : 1
Erfaring : 53
Antal indlæg : 34
Oprettelses dato : 10/03/10

IndlægEmne: En kedsom dag   Tors mar 18, 2010 12:57 am

Tid :: 15.00
Vejr :: Høj solskin, sne her og der
Sted :: Besværgelses lokalet
Omgivelser :: Alle elever er gået, Choko er kun tilbage i rummet.


___________________________________________________

Chachochanila sukkede lidt imens at hun sad på sin plads inde i lokalet. Hun havde valgt at blive lidt for at øve sig på nogen af sine besværgelser. Hun havde ikke rigtig andet at lave, da hun ikke så det interessant at snakke med de andre fra hendes klasse. Madelaine havde ikke været til stede denne dag, så hun havde ikke nogen at snakke med omkring sladder. Hun kunne selvfølgelig også snakke med hendes kollegie. Men hun følte ikke for at gå over til folk, folk kunne komme over og snakke med hende. Hun fugtede let sine læber og lænede sig tilbage på sin stol. Hun så lidt på sin tryllestav og smilte skævt af det. Det var dejligt at tænke på hvordan det var at hun kom på skolen. Hun kunne huske hvordan det var at leve på børnehjemmet. Hun havde det godt og alle børnene på det sted kunne godt lide at snakke med hende. Hun var god til at hjælpe til og hun var lige den sødeste person man kunne finde på det område. Hun havde haft barndomsvenner der nu også gik på skolen, men som hun ikke snakkede så meget med. De forsvandt også af og til fra skolen af. Men hun havde det godt på børnehjemmet. Da hun var kommet på Hogwarts og kom på slytherin, havde der været så mange der var irriteret over at hun var 'mudder-blods'. Det troede de fleste i hvert fald at hun var, og det mente hun også selv at hun var. Men så mødte hun Madelaine og Madelaine ville ikke tro på at hun var fra en Muggler-familie. De begyndte at gå meget sammen og Madelaine hjalp til med at finde ud af hvem hendes rigtige forældre var. Senere fandt de så ud af hvem de var, hele hendes slægt havde været på Slytherin, i hvert fald dem der havde været på Hogwarts. De var helt renblods dem alle. Men hun kunne ikke være sammen med den familie. Dog blev hun adopteret senere. Hun var blevet blød der, hun kunne snakke med mudder-blods. Men senere hen kom hun hen til flere og flere pleje-forældre. Men de fleste havde været mudder-blods-hadere og sådan var hun så også blevet til sidst. Det var ikke altid sådan at hun råbte efter dem på gangene, nej, hun holdte sig bare passiv. Hun ville ikke snakke med dem og det måtte de bare leve med. Dog hvis hun kedede sig, kunne hun godt finde på at snakke med nogen af dem.

Imens at hun sad lidt der og tænkte, så hun bare tomt ud i luften. Hun havde helt glemt at begynde at øve sig på alle disse ting. Hun var iført sin slytherin-uniform. Slipset sad lidt løst, men hun gjorde ikke rigtig noget ved det. Hun rettede lidt på sin sort og hvide knæstrømper, imens at hun stadig bare så tomt ud i luften. Hun rettede lidt på hendes blonde, slanke og slangekrøllede hår. Det sad perfekt ned af hendes skuldre. Hendes havblå øjne så lige på dette tidspunkt, lidt tomme ud. Men sådan var det for det meste når hun var alene.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
MagniFulde navn : Magni Magnisus
Årgang : 6.
Kollegie : Slytherin
Blod : Fuldblod
Male Popularitet : 0
Erfaring : 2
Antal indlæg : 2
Oprettelses dato : 20/03/10

IndlægEmne: Re: En kedsom dag   Lør mar 20, 2010 7:37 pm

Magni gik stille hen af gangen udenfor, mens han tænkte lidt over hvor hans blok mon kunne være... måske besværgelsesrummet, blev han enig med sig selv om, og gik hen mod døren, imens han hurtigt gennemgik sit skema i hovedet... dagen startede med eliksir, og han havde været i eliksirlokalet, derefter var der botanik... han havde tjekket der, men hvad nu hvis at nogle af planterne dernede kunne finde på at spise den? Han rystede kort på hovedet for at få den tanke væk, og gik i sit hoved videre til spådom, han havde godt nok ikke været deroppe, men hvis han absolut skulle derop ventede han til sidst. Der var også magiske dyrs pasning og plejning, igen tænkte han kort om der var noget der kunne have spist den, og rystede atter hovedet... så var der kun besværgelser tilbage, hvis man ikke tager spådom med i beregning... så den burde være herinde, så han bankede let på døren.
"Er der nogen derinde?" Spurgte han kort efter banket, imens han lod blikket flakke en smule, og han lukkede kort øjnene, men åbnede dem dog hurtigt igen... den måtte være herinde, tænkte han med et kort suk.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Chachochanila

avatar

Fulde navn : Chachochanila Backson
Alder : 23
Årgang : 5.
Kollegie : Slytherin
Blod : Fuldblods
Female evt job : Journalist til Hoggy
Popularitet : 1
Erfaring : 53
Antal indlæg : 34
Oprettelses dato : 10/03/10

IndlægEmne: Re: En kedsom dag   Lør mar 20, 2010 8:17 pm

Hun lagde godt mærke til den blok der var på bordet. Hun smilte skævt og fik øje på Magni, som kom fra hendes eget kollegie. Hun skævede lidt til ham, før hun lod blokken flyve, hvorefter hun fik den til at flyve over til hans hænder. Hun så ikke særlig koncentreret ud, da de havde lært denne besværgelse på første år. Derfor var det helt almindeligt for hende at udføre den besværgelse, da hun også brugte den til op til flere ting. Hun sagde overhovedet ikke noget til ham, da hun vidste at hun ikke så tit havde noget at tale med ham omkring. Hun tænkte blot videre imens at hun så over imod en væg. Derefter så hun på sin tryllestav igen. Hun hjalp for det meste ikke nogen folk, ikke andre fra hende kollegie. Hun virkede meget tit kold overfor de andre kollegier, men hendes eget kollegie talte hun altid almindeligt med. Dog var der nogen fra hendes eget kollegie der havde det med at tale koldt og derfor kom hun nogen gange til at gøre det selv.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
MagniFulde navn : Magni Magnisus
Årgang : 6.
Kollegie : Slytherin
Blod : Fuldblod
Male Popularitet : 0
Erfaring : 2
Antal indlæg : 2
Oprettelses dato : 20/03/10

IndlægEmne: Re: En kedsom dag   Lør mar 20, 2010 8:43 pm

Han smilte da han gik øje på blokken, og vendte blikket mod hende da han havde fat i den og sagde med et smil "Tak", og vendte dereftr blikket ned mod blokken igen, og åbnede den og læste noget der næsten var uhørligt imens han smilte, og lukkede øjnene mens han holdt blokken.
Han fandt hurtigt sin pen frem og swkrev nogle linjer ned på blokken, og mumlede dem kort for sig selv igen, og smilte selvtilfreds, imens han lukkede blokken og sine øjne på samme tid.
Han bladrede lidt gennem de forskellige sider i blokken, og smilte lidt imens han lod blikket glide over siderne
"Men, undskyld jeg spørger, hvorfor er du her? Vi har da fri nu?" sagde han efter at have vendt sit blik mod hende igen, stædig lidt smilende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Chachochanila

avatar

Fulde navn : Chachochanila Backson
Alder : 23
Årgang : 5.
Kollegie : Slytherin
Blod : Fuldblods
Female evt job : Journalist til Hoggy
Popularitet : 1
Erfaring : 53
Antal indlæg : 34
Oprettelses dato : 10/03/10

IndlægEmne: Re: En kedsom dag   Søn apr 25, 2010 1:00 pm

Hun hørte ham godt mumle, men var ikke særlig nysgerrig efter det. Godt nok var hun en af journalisterne i Hoggybladet. Men det var ikke altid alle der interesserede hende. Og hun mente ikke rigtig at Magni havde noget ordentligt sladder til bladet. Derfor blev hun ved med at studere sin tryllestav. Men da det var at han spurgte hvad det var hun lavede her, så hun over på ham med de krystalblå øjne. "Tja, nogen gange har det bedst med at sidde her tilbage og øve lidt på nogle af de besværgelser vi har lært? Man kan da ikke være en ordentlig heks hvis man ikke kan besværgelserne. Jeg ved godt at de fleste mener at man er en rigtig heks eller troldmand, hvis man har en tryllestav på sig. Men det giver jo ingen mening at have den på sig, hvis man ikke kan besværgelserne!?" hun bed sig lidt i underlæben. Hendes smukke stemme lød som en lille sang hver gang at hun talte. Hun lagde ikke selv mærke til det, men det var en del af den halve willie hun havde i sig. Hun lod hånden køre igennem sit blonde hår og så på sin tryllestav igen. "Men jeg tænker også over hvilke besværgelser jeg skal øve på.. jeg kan ikke komme i tanke om så mange jeg ikke er særlig god til.." hun så lidt på ham. "Men har du tænkt dig bare at stå der, eller vil du sætte dig ned?" hun smilte blidt til ham. Det ville nu være dejligt nok hvis der var nogen hun kunne snakke med lige på dette tidspunkt. Når Madelaine nu ikke var her.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: En kedsom dag   

Tilbage til toppen Go down
 
En kedsom dag
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Hogwarts :: 1 sal :: Besværgelser lokale-
Gå til: